Code Center پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل + طرز تهیه :: دانلود رایگان کتاب چگونه هر کسی (شخصی) را عاشق خود کنیم؟ فاروق رضوان

دانلود رایگان کتاب چگونه هر کسی (شخصی) را عاشق خود کنیم؟ فاروق رضوان

دانلود رایگان کتاب چگونه هر کسی (شخصی) را عاشق خود کنیم؟ فاروق رضوان

دانلود رایگان کتاب چگونه هر کسی (شخصی) را عاشق خود کنیم؟ فاروق رضوان

دانلود رایگان کتاب چگونه هر کسی (شخصی) را عاشق خود کنیم؟ فاروق رضوان

دانلود رایگان کتاب چگونه هر کسی (شخصی) را عاشق خود کنیم؟ فاروق رضوان,دانلود رایگان چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم,کتاب چگونه دیگران را عاشق خود کنیم pdf,دانلود کتاب چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم,کتاب چگونه دیگران را عاشق خود کنیم,دانلود رایگان کتاب چگونه هرشخصی را عاشق خود کنیم ؟,خرید کتاب الکترونیکی چگونه هرکسی را عاشق خود کنیم,دانلود رایگان چگونه دیگران را عاشق خود کنیم,دانلود کتاب چگونه دیگران را عاشق خود کنیم نوشته فاروق رضوان

طبقه بندی موضوعی

پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل + طرز تهیه

کافی نت ونوس | پنجشنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۸، ۰۷:۲۳ ق.ظ

غذای سنتی , غذاهای سنتی استان اردبیل , طرز تهیه انواع غذاهای سنتی خوشمزه

خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم برای پیچاق قیمه:

گوشت قیمه‌ای: ۵۰۰ گرم
خلال بادام: ۱۵۰ گرم
پیاز داغ: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آبغوره: نصف پیمانه
روغن یا کره: به میزان لازم

طرز تهیه پیچاق قیمه:

۱. پیاز‌ها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود.

۲. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت‌ها بپزند.

۳. خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه کنید.

۴. وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

۵. پس از آن تخم مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده‌ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه:

می‌توانید تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.
بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی