کافی نت ونوس | پنجشنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۸، ۰۷:۲۳ ق.ظ
آموزش طرز تهیه پنه آل پلو , آموزش آشپزی , مواد لوازم برای تهیه پنه آل پلو
مواد لازم برای طرز تهیه پنه آل پلو :
پاستا پنه |
به میزان لازم |
روغن زیتون |
2 قاشق غذاخوری |
سیر |
3 حبه |
سینه مرغ گریل شده |
50 گرم |
فلفل سبز نگینی |
30 گرم |
زیتون |
به مقدار لازم |
ریحان تازه |
20 گرم |
پنیر پارمزان |
به میزان لازم |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه گریل کردن مرغ :
مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی نمک، فلفل و
جوز هندی را هم میکس کنید و سینه مرغ را تمیز کنید و برش بزنید و مرغ را
با مواد آغشته کنید و اجازه بدهید 3 الی 4 ساعت در سس بماند. سپس در
ماهیتابه یا حتی روی توری های کبابی مرغ را گریل کنید.
طرز تهیه پنه آل پلو :
سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت بدهید، سپس زیتون و سینه مرغ گریل
شده و پنه را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و
فلفل به آن بزنید و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان
نوش جان کنید. می توانید قارچ های ورقه ای هم اضافه کنید.
منبع : بیتوته